S RIJEKOM OČEKUJEM BOLJU I KVALITETNIJU IGRU NEGO S OSIJEKOM – KAZAO JE TOMISLAV IVKOVIĆ

08.12.2017.


Trener Slavena Belupa Tomislav Ivković nije bio zadovoljan prezentacijom momčad u prošlom kolu s Osijekom što je rekao  i na današnjoj konferenciji za novinare uoči nedjeljnog gostovanja kod Rijeke na Rujevici u sklopu 19. prvoligaškog kola:

Vjerovao sam da ćemo se bolje suprostaviti Osječanima tako da su me igra i pristup dosta poremetili u mojim predviđanjima. Ako bi tako bilo i na Rujevici onda bolje da ne putujemo na taj ogled. Uz dosta upitnika bit će promjena u momčadi jer neki igrači nisu ispunili moja očekivanja. Razgovarali smo o tome i vjerujem da ćemo s Rijekom biti u znatno boljem izdanju – kazao je Tomislav Ivković i nastavio.

Neke najave da je riječka momčad izmorena nakon europske utakmice s Milanom u kojoj je zaista pokazala visoku vrijednost i postigla značajnu pobjedu za mene je “lažnjak”, jer Rijeka ima široki izbor kvalitetnih igrača i uvijek može sastaviti snažnu ekipu. Naravno da Riječane respektiramo ali nismo bez izgleda – zaključio je Tomislav Ivković.

Za momčad Slavena Belupa s najvjerojatnije, zbog ozljeda, neće konkurirati Trebotić i Kendeš, dok će utakmicu koja počinje u 17 sati voditi Duje Strukan iz Splita, a njegovi će pomoćnici biti Goran Perica (Šibenik) i Mario Pepur (Split). Četvrti je također Šibenčanin Dario Kulušić, a delegat Branko Bebić (Metković).