S RIJEKOM MORAMO POKAZATI VELIKU BORBENOST I HTJENJE AKO ŽELIMO DO POZITIVNOG REZULTATA – KAZAO JE IVKOVIĆ

06.04.2018.


Nakon neuspješnog “osječkog izleta” Slaven Belupo u nedjelju u sklopu 28. prvenstvenog kola dočekuje Rijeku koja je u srijedu ispala iz Kupa izgubivši od Dinama u Maksimiru.
Nema dvojbe da su Riječani jedna od naših najboljih momčadi, ali da su Koprivničanci isto tako poznati po dobrim igrama i uspješnim rezultatima na svom travnjaku.
Spremni smo za utakmicu u kojoj moramo pokazati veliku borbenost i htjenje ako želimo do pozitivnog rezultata, jer Rijeka je u samom vrhu. Imamo devet finalnih susreta do kraja prvenstva u kojima se ja kao trener i naravno igrači moramo potvrditi i pokazati da smo spremni za najveće izazove – kazao je na pressici trener Slavena Belupa Tomislav Ivković i nastavio:
Rijeka je kvalitetna momčad koja je u Koprivnici znala pobijediti, odigrati neodlučeno ali isto tako izgubiti. Nadam se da ćemo na kraju biti zadovoljni rezultatom, te uz maksimalnu borbenost i koncentriranost, bez ikakve druge primisli pokazati koliko vrijedimo. Vidović je ozlijeđen i neće nastupiti tako da će biti određenih promjena u sastavu koji ću odrediti uoči susreta. Vjerujem u svoje igrače i znam da će dati sve od sebe – zaključio je Tomislav Ivković.
Nedjeljna utakmicu počinje u 17 sati a vodit će je zagrebačka četvorka: Fran Jović (glavni), Ivica Modrić i Igor Krmar (pomoćni), Ivan Vučković (četvrti). Delegat je Marko Ilijašev (B. Manastir), a kontrolor suđenja Miro Marijanović (Osijek).