S RIJEKOM MORAMO BITI NA NAJVIŠOJ RAZINI AKO ŽELIMO DO POVOLJNOG REZULTATA – REKAO JE ŽELJKO KOPIĆ

17.03.2017.


Slavena Belupa u nedjelju očekuje jedno od najtežih proljetnih gostovanja!
Igrat će s vodećom Rijekom na Rujevici koja u dosadašnja 24 prvoligaška kola još nije zabilježila poraz i na svom travnjaku ostvarila stopostotni učinak.
Nema dvojbe da su Riječani favoriti a takvog je mišljenja i trener naše momčadi Željko Kopić, što je istaknuo na današnjoj konferenciji za novinare.
S Rijekom moramo biti na najvišoj razini ako želimo nešto postići. U posljednjoj koprivničkoj utakmici odigrali smo neodlučeno, postigli regularan pogodak koji nam je poništen i pokazali da možemo ravnopravno igrati s našim vodećim klubom. Analizirali smo naše propuste s Osijekom s kojim smo odigrali jako dobru utakmicu, ali za osvajanje bodova nedostajalo nam je sreće, kao i u susretu sa Splitom – istaknuo je trener našeg kluba i naglasio:
Nadam se da na Rujevici nećemo griješiti i da ćemo se pokazati u najboljem svjetlu. U momčad se vraća Purić, a za nastup su također spremni Bouadla i Barić. Pod upitnikom su Musa i Christensen no vidjet ćemo još što će biti do nedjelje – zaključio je Željko Kopić, dok je strijelac pogotka s Osijekom i lijevi branič Dario Melnjak dodao:
Iako smo kod kuće izgubili dvije utakmice igramo dobro i nadam se da će tako biti i kod Riječana, koji su do sada pokazali da su najbolji u našoj Ligi. Mislim da možemo do dobrog rezultata, ali uz maksimalan pristup i veliku koncentraciju u napadu i obrani – završio je Dario Melnjak.
Utakmica se igra s početkom u 17 sati, a vodit će je Fran Jović, dok će njegovi pomoćnici biti Ivica Modrić i Igor Krmar. Četvrti je Ivan Vučković (svi iz Zagreba). Delegat susreta bit će Antun Valić (Slavonski Brod).