S RIJEKOM ĆEMO IGRATI NAJBOLJE ŠTO ZNAMO JER SAMO TAKO MOŽEMO DO POZITIVNOG REZULTATA – REKAO JE TRENER KOPIĆ

16.05.2017.


Utakmica Slaven Belupo – Rijeka koja se u srijedu igra na koprivničkom stadionu pobuđuje najveću pozornost hrvatske nogometne javnosti.

Riječani su vodeći prvoligaški sastav s pet bodova prednosti ispred drugoplasiranog Dinama tri kola prije kraja natjecanja, tako da konačni ishod može odlučivati o novom, ili starom prvaku HNL-a.

Zbog velikog zanimanja publike utakmica je povišenog rizika a ulaznice su presonalizirane uz pojačanu kontrolu.

Navijači iz Rijeke tražili su znatno više ulaznica nego što im to dozvoljavaju propisi tako da nismo mogli ispuniti sve njihove zahtjeve, ali smo im ipak stavili na raspolaganje nešto više karata nego što smo trebali. Policijska i zaštitarska kontrola bit će na najvišoj razini, te se mole gledatelji da što ranije dođu na utakmicu kako na blagajnama ne bi bilo zastoja – kazao je tehnički direktor kluba Robert Kerovec na redovitoj pressici, dok je o susretu s Riječanima trener Slavena Belupa Željko Kopić naglasio:

U prošlom kolu s Osijekom nismo igrali kako smo očekivali, ali taj je susret ostao iza nas i sada smo potpuno okrenuti ogledu s Rijekom. Svjesni smo da igramo s jednom od naših najboljih momčadi koja je vrlo blizu naslovu prvaka, ali nas to ne zanima već nas zanima samo naša igra. Očekujem da svaki naš igrač da svoj maksimum, da na najbolji način prezentira sebe ali i cijelu momčad – istaknuo je Kopić i dodao:

Kvaliteta Rijeke nije upitna što pokazuju njeni dosadašnji rezultati no mi ćemo učiniti sve da ih zaustavimo na koprivničkom stadionu i ostvarimo pozitivan rezultat – zaključio je trener našeg kluba.

Na pressici uoči utakmice bio je i jedan od najboljih koprivničkih igrača Nikola Katić.

Čeka nas jako teška utakmica koja je vrlo važna za  Rijeku, ali i za nas. Nastojat ćemo igrati najbolje što možemo i pokazati da smo spremni za dobar rezultat. Riječani igraju odlično ali ni mi nismo bez izgleda uz maksimalni pristup i igru na najvišoj razini – rekao je Katić.

Susret započinje u 20 sati, a vodit će ga Dalibor Mlakar. Njegovi pomoćnici bit će Ivica Modrić i Igor Krmar (svi iz Zagreba). Četvrti je Goran Pataki (Đakovo), prvi dopunski Ante Vučemilović (Osijek), a drugi Igor Križarić (Čakovec). Delegat: Ivica Šparavec (Samobor).