S OSIJEKOM NAS OČEKUJE VRLO ZAHTJEVNA UTAKMICA – KAZAO JE TRENER SLAVENA BELUPA

19.08.2016.


U našem klubu sve je spremno za subotnji susret s Osijekom koji će se igrati u 21 sat na koprivničkom stadionu.
Bit će to vrlo zahtjevna utakmica u kojoj se sastaju dvije vrlo dobre momčadi koje su uspješno krenule u novu sezonu – Osječani s 10, a Koprivničanci s 9 osvojenih bodova u pet dosadašnjih kola.
Očekuje nas zaista teški ogled jer je Osijek mnogo bolji nego u prošlom prvenstvu, što pokazuju i njegovi dosadašnji rezultati. Mi smo i dalje neporaženi i vjerujem da će tako ostati i nakon sutrašnjeg susreta. Imamo tri neodlučena rezultata za redom i vrijeme je za pobjedu – istaknuo je na pressici trener Slavena Belupa Željko Kopić i dodao:
Nedostajat će nam Međimorec zbog ozljede i Pokrivač koji je lakše bolestan tako da ću sastav odrediti uoči utakmice – rekao je između ostalog Željko Kopić, dok je mladi stoper Aleksandar Jovičić naglasio:
Morat ćemo igrati maksimalno odgovorno i oprezno, jer je Osijek vrlo opasan suparnik koji je na dosadašnja tri gostovanja postigao tri pobjede. Ipak vjerujem u pozitivan rezultat za nas jer smo domaćini. Naš bivši napadač Muzafer Ejupi igrat će za Osijek, ali vjerujem da ću se više radovati od njega nakon susreta kao i naša cijela momčad – zaključio je stoper Slavena Belupa.
Utakmicu će voditi sudac Duje Strukan iz Splita, dok će njegovi pomoćnici biti Mario Pepur također Splićanin i Dražen Mandir (Zagreb). Četvrti je Dalibor Mlakar također iz Zagreba, a delegat Tadija Mamić (Split).