S OSIJEKOM MORAMO BITI NA NAJVIŠOJ RAZINI AKO ŽELIMO DO POZITIVNOG REZULTATA – KAZAO JE ŽELJKO KOPIĆ

15.09.2017.


Nakon osvojenog boda s Rudešom i izgubljene utakmice s Istrom u Puli, Slaven Belupo u 9. prvoligaškom kolu očekuje vrlo zahtjevan susret u kojem mu u goste dolazi razigrani Osijek i jedan od kandidata za najviši plasman.

Svjesni smo snage našeg subotnjeg suparnika koji je u posljednjih godinu dana napravio vrlo uspješni pomak i sigurno nas očekuje jako teška utakmica. Nedostajat će nam Ivanovski koji je nedavno obavio operaciju trbušnog zida, te ozlijeđeni Jovičić i Šarlija. Analizirali smo naš nastup u Puli gdje je bilo dobrih trenutaka, ali je izostala bolja igra prema naprijed i naravno realizacija prigoda koje smo imali. Usto, greške u obrani skupo su nas stajale, upravo sa spomenutim protivnicima i to nam se više ne smije događati – kazao je trener naše momčadi i dodao:

Osječani imaju kvalitetan sastav u kojem se nalazi nekoliko odličnih i provjerenih imena i zato moramo biti na najvišoj razini, ako želimo do pozitivnog rezultata. Nadam se, da ćemo igrom i rezultatom zadovoljiti naše navijače, a o početnoj jedanaestorici odlučit ću nakon posljednjeg treninga – zaključio je Željko Kopić.

Utakmica Slaven Belupo – Osijek počet će u 17 sati a vodit će je internacionalac Ivan Bebek iz Rijeke, dok će njegovi pomoćnici biti Goran Perica iz Šibenika i Robi Kezele također iz Rijeke. Četvrti je Dalibor Mlakar (Zagreb), dok je delegat Krešimir Glavina (Prelog).