S LOKOMOTIVOM U ZAGREBU TRAŽIT ĆEMO DOBITNU KOMBINACIJU – KAZAO JE ŽELJKO KOPIĆ

01.10.2015.


Slaven Belupo u sklopu 12. prvoligaškog kola u petak gostuje kod Lokomotive, a susret se igra na stadionu Zagreba u Kranjčevićevoj s početkom u 18 sati.
Nitko ne dvoji da će to biti zanimljiva utakmica u kojoj se sastaju dvije vrlo izjednačene momčadi, koje na ljestvici dijeli svega jedan bod.
Kao i na svakom gostovanju, pa tako i s Lokomotivom tražit ćemo dobitnu kombinaciju što se tiče igre s kojom sam zadovoljan na tri posljednja domaća susreta, iako smo osvojili samo tri boda. U tim ogledima nedostajalo nam je malo sportske sreće, jer smo po igri to zaslužili – istaknuo je Željko Kopić trener naše momčadi i nastavio:
Naši suparnici znaju igrati, imaju novog trenera, ali mi idemo po pozitivan rezultat i vjerujem da ćemo u tome uspjeti. Da bi to ostvarili moramo biti optimalni, a to zaista možemo. Koja će jedanaestorica istrčati s Lokosima odredit ću uoči utakmice – naglasio je Željko Kopić dok je igrač Dino Štiglec koji je za momčad Zagreba u Kranjčevićevoj, prije nego što je došao među farmaceute odigrao niz utakmica dodao:
Za Lokomotivi nastupa najveći broj igrača koji su prošli školu Dinama i očekujem jedan jako zanimljiv i dobru ogled. Nadam se, da ćemo biti učinkovitiji nego na posljednja dva susreta na koprivničkom stadionu na kojima nismo uspjeli “zatresti” suparničku mrežu. Uvjeren sam da možemo do pozitivnog rezultata i pokazati da zaslužujemo bolje mjesto na ljestvici od trenutačnog. Ne želim previše prognozirati, ali po meni će Slaven Belupo na kraju prvenstva biti među pet najboljih prvoligaša – zaključio je Dino Štiglec.