S LOKOMOTIVOM SMO SAMI SEBE “NOKAUTIRALI” – KAZAO JE NAKON UTAKMICE ŽELJKO KOPIĆ

11.09.2016.


Vrlo razočaran nakon izgubljenih bodova s Lokomotivom na koprivničkom travnjaku na pressicu nakon utakmice stigao je trener Slavena Belupa Željko Kopić.
Golove koje smo primili početkom drugog poluvremena nakon grešaka naših igrača ne spadaju u prvoligaški nogomet. Sami smo sebe “nokautirali” nakon vrlo dobre igre u prvom dijelu susreta i vodstva od 2:0. Za mene je igra prvih 45 minuta bila vrlo dobra, mogu čak reći jedna od najboljih otkako sam u klubu. Nažalost sve je pokvarilo drugo poluvrijeme kada smo u šest minuta primili čak tri pogotka. Prvoligaškim momčadima to se ne smije dogoditi i zato sam jako razočaran krajnjim ishodom kazao je Željko Kopić, dok je trener Lokomotive Tomislav Ivković zadovoljno naglasio:
Bila je to luda utakmica, Slaven Belupo nas je potpuno nadigrao u prvom dijelu susreta, dok smo mi u drugom poluvremenu krenuli snažnije, postigli tri gola i zasluženo pobijedili. Čestitke mojim igračima koji su preokrenuli rezultat, na zalaganju i osvojenim bodovima – zaključio je Ivković.