S ISTROM SMO ZASLUŽENO OSVOJILI SVA TRI BODA – KAZAO JE ŽELJKO KOPIĆ

19.03.2016.


Na pressici uoči susreta s Istrom 1961 trener naše momčadi Željko Kopić znao je koliko je to zahtjevna utakmica u kojoj Slaven Belupo jednostavno mora postići pobjednički rezultat, što se na kraju ostvarilo na zadovoljstvo koprivničkih navijača, Uprave kluba i naravno Stručnog stožera.
Znali smo da su Puljani dobra momčad, ali smo isto tako znali da na našem travnjaku moramo osvojiti sva tri boda. Uspjeli smo u tome, bilo je dobrih i nešto slabijih akcija no na kraju smo zasluženo slavili. Osobno sam zadovoljan što je svaki naš igrač težio pobjedničkom rezultatu s kojim smo pokazali koliko vrijedimo. Čestitke igračima na ovom vrlo značajnom uspjehu – naglasio je nakon utakmice trener Slavena Belupa Željko Kopić, dok je njegov kolega iz suparničkog tabora Andrej Panadić dodao:
Utakmica je bila veliki pritisak za jednu i drugu momčad u kojoj je Slaven Belupo zasluženo ostvario uspjeh. Bili smo dobri na početku susreta, imali prigodu koju nismo iskoristili, dok su farmaceuti znali kako doći do pobjede. Očekivao sam više hrabrosti od svojih igrača – zaključio je trener Istre 1961.