S ISTROM OČEKUJEM JOŠ JEDNU POBJEDU NA NAŠEM STADIONU – REKAO JE ŽELJKO KOPIĆ

05.05.2017.


Nakon pobjede s Dinamom i neodlučenog rezultata u gostima kod Splita, Slaven Belupo u nedjelju dočekuje Istru koja mu je uz Lokomotivu konkurent za osvajanje petom mjesta na prvenstvenoj ljestvici.

U našem klubu nitko ne dvoji da je susret s Puljanima od velike važnosti i da bi pobjednički rezultat gotovo u potpunosti učvrstio Slaven Belupo među pet najboljih hrvatskih prvoligaša.

I utakmica s Istrom bit će vrlo zahtjevna kao što su uostalom i svi prvenstveni susreti. Spremni smo za taj ogled za koji smo se pripremali cijeli tjedan i mislim da možemo do tri boda– kazao je na pressici uoči utakmice s Istrom trener našeg kluba Željko Kopić i dodao:

Puljani u proljetnom prvenstvu igraju jako dobro, možda su malo pali na posljednjim utakmicama ali imaju vrlo dobar sastav. No, mi smo domaćini i učinit ćemo sve da dođemo do druge proljetne pobjede na koprivničkom travnjaku. Uz maksimalnu angažiranost nastojat ćemo obradovati naše navijače – rekao je između stalog Željko Kopić.

Utakmica Slaven Belupo – Istra igra se u nedjelju s početkom u 17 sati a vodit će je Marko Matoc iz Zaprešića.

Njegovi pomoćnici bit će Vedran Đurak iz Stupna i Davor Kožerec  iz Domaslovaca. Četvrti je Dalibor Mlakar, a delegat Ljiljana Špičić (oboje iz Zagreba).