S INTEROM OČEKUJEM NAŠU POBJEDU – REKAO JE ŽELJKO KOPIĆ TRENER SLAVENA BELUPA

30.10.2015.


Nakon što se uvrstio u četvrtfinale Hrvatskog kupa, pobijedivši u gostima drugoligaša Šibenika, Slaven Belupo u nedjelju u sklopu 15. prvoligaškog kola ugošćuje zaprešićki Inter.
Bit će to susret u kojem se očekuje pobjeda farmaceuta s kojom bi se potpuno približili momčadima u sredini prvenstvene ljestvice.
Osvajanje sva tri boda naš su imperativ i vjerujem da ćemo u tome uspjeti. U prošlom kolu u vrlo važnoj utakmici u gostima kod Osijeka ostali smo nepobijeđeni i to je uz plasman u 1/4 finale kupa uspjeh kojeg želimo potvrditi u susretu sa Zaprešićanima. Još nisam odredio sastav koji će istrčati na koprivnički travnjak jer moram vidjeti što je s Gregurinom i Purićem koji su lakše ozlijeđeni, dok su ostali igrači spremni za nastup. Interovci su u vrlo dobroj formi, očekuje nas jako zahtjevna utakmica, ali vjerujem u našu pobjedu – naglasio je Željko Kopić trener Slavena Belupa, dok je napadač Stefan Savić optimistički istaknuo:
– Naučio sam u Austriji da se uvijek ide na pobjedu i tako ću se sa svojim suigračima postaviti u nedjelju s Interom. Zaprešićani su dobra momčad, ali mi smo domaćini i prednost je na našoj strani – kazao je Stefan Savić.
Utakmica počinje u 19 sati a vodit će je Marin Vidulin iz Kanfanara. Njegovi pomoćnici bit će Robi Kezele (Rijeka) i Vedran Đurak (Stupno). Četvrti je Ivan Vučković, a delegat Zlatko Stanković (obojica iz Zagreba).