S HRVATSKIM DRAGOVOLJCEM VRAĆAJU SE ČANAĐIJA I CREPULJA

11.12.2013.


Nakon što je isključen na uzvratnoj utakmici četvrtfinala kupa s Interom u Zaprešiću, vezni igrač našeg kluba i mladi reprezentativac Dario Čanađija imat će pravo nastupa u posljednjem ovogodišnjem susretu u petak s Hrvatskim dragovoljcem u Koprivnici (18 sati).
Čanađija je odradio kaznu jedne utakmice neigranjasa Splitom u splitskom Parku maldeži i bit će na raspolaganju treneru Mladenu Frančiću.
S njegovim povratkom vezni red farmaceuta trebao bi biti sigurniji i ubojitiji prema vratima Dragovoljca koji je nalazi na posljednjem mjestu prvoligaške ljestvice.
Za našu momčad u susretu s “crnima” iz Sigeta konkurirat će i Ljuban Crepuljakoji također nije bio u sastavu sa Splitom, dok će nedostajati Marin Matoš koji odlazi na operativni zahvat trbušnog zida.
Ukoliko naš klub u petak ostvari pobjedu bit će to njegova sjajna polusezonska završnica u kojoj je nakon lošeg početka pod vodstvom bivšeg trenera Ivana Katalinića, novo-stari stručnjak Mladen Frančić napravio podvig i Slaven Belupo uveo u mirne prvoligaške vode.
S dolaskom Frančića farmaceuti su se preporodili i u 13 utakmica pod njegovim vodstvom zabilježili svega poraz kod vodećeg Dinama u Zagrebu.
Usto, uvrstili su se i u polufinale Hrvatskog kupa što je također veliki uspjeh koprivničkog prvoligaša.