S HAJDUKOM OČEKUJEM DOBRU I KVALITETNU UTAKMICU – KAZAO JE ŽELJKO KOPIĆ

12.02.2016.


Već na startu proljetnog prvenstva Slaven Belupo odlazi na svoje najteže gostovanje. Protivnik će mu na poljudskom stadionu biti Hajduk s kojim farmaceuti u Splitu u svojoj dosadašnjoj prvoligaškoj povijesti još nisu osjetili slast pobjede.
Usto, “bili” upravo u subotu proslavljaju svoj 105. rođendan tako da se na Poljudu očekuju ispunjene tribine i vatreni ambijent njihovih odanih i gromoglasnih navijača.
Uvjeren sam u jednu vrlo dobru utakmicu i nema razloga da se to ne ostvari. Mi smo se dobro pripremili, znamo koliko možemo i to želimo pokazati upravo na proljetnom startu. Na prošlom gostovanju na Poljudu bili smo vrlo blizu ostvarenju punog plijena, ali smo na kraju osvojili bod – naglasio je trener našeg kluba Željko Kopić uoči gostovanja u Splitu i nastavio:
Istrčat ćemo hrabro, borit ćemo se maksimalno, nećemo se braniti i vjerujem da su moguća sva tri rezultata. Hajduk je na svom travnjaku protiv svakog prvoligaša favorit, uvijek ima veliku podršku svojih navijača, ali mi nećemo podlijeći toj atmosferi. Još jednom napominjem da je sve moguće na Poljudu – kazao je između ostalog Željko Kopić.
Utakmica se igra u subotu s početkom u 17 sati, a vodit će je zagrebački suci: Fran Jović (glavni), Ivica Modrić i Igor Krmar (pomoćnici). Četvrti: Mario Strahonja (Zaprešić). Delegat: Robert Balen (Zagreb).