S DINAMOM OČEKUJEM JOŠ BOLJU IGRU NEGO S HAJDUKOM – ISTAKNUO JE TOMISLAV IVKOVIĆ

02.03.2018.


Nakon pobjede s Hajdukom u Splitu Slaven Belupo u 24. prvoligaškom kolu odlazi na još jedno teško gostovanje i to kod vodećeg Dinama, s kojim će se u nedjelju sastati u Maksimiru.

Na konferenciji za novinare trener naše momčadi Tomislav Ivković nije odavao nikakvu zabrinutost, iako je riječ o klubu koji ima veliku bodovnu prednost i najozbiljniji je kandidat za osvajanje naslova prvaka.

Za nas je utakmica s Dinamom kao i svaka druga i za nju smo se u vrlo teškim zimskim uvjetima pripremali cijeli tjedan. Nadam se, da ćemo se dobro suprostaviti renomiranom suparniku i to u igri koja bi po meni trebala biti još bolja nego na Poljudu. Ozračje u klubu je vrlo dobro, kao i u svlačionici, a od svojih igrača očekujem da budu maksimalno koncentrirani i sa što manje grešaka u igri – kazao je Tomislav Ivković i nastavio:

S Dinamom ćemo se nastojati prezentirati u što boljem izdanju i pokazati da imamo sastav i za veće dosege. Nemamo ozlijeđenih igrača i spremni smo za ono što nas očekuje u nedjeljnom susretu – rekao je između ostalog trener našeg kluba koji će s Dinamom najvjerojatnije izvesti sastav koji je u prošlom prvenstvenom kolu istrčao na Poljudu.

Utakmica će početi u 15 sati, a vodit će je Igor Križarić, dok će njegovi pomoćnici biti Borut Križarić (obojica iz Čakovca) i Bojan Zobenica iz Velike Gorice. Četvrti je Mario Zebec (Cestica), delegat Marko Ilijašev (Beli Manastir), a kontrolor Alojzije Šupraha (Split).