S DINAMOM ĆEMO SE NASTOJATI PREDSTAVITI U NAJBOLJEM IZDANJU – KAZAO JE TRENER ŽELJKO KOPIĆ

24.04.2017.


Utakmice s Dinamom na koprivničkom stadionu uvijek su pobuđivalo veliko zanimanje u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, pa tako i sutrašnja koja će se odigrati s početkom u 18 sati.
Iako su Modri pod velikim stresom nakon izgubljenog ogleda s Hajdukom i Slaven Belupo ima svojih briga poslije vinkovačkog poraza kojeg u klubu nitko nije očekivao, a najmanje trener Željko Kopić.
Utakmicu s Cibaliom koju smo odigrali jako loše i ispod naše razine analizirali smo, bilo je dosta pogrešaka, ali smo se potpuno okrenuli susretu s Dinamom s kojim ćemo nastojati igrati u najboljem izdanju. Zbog žutih kartona nedostajat će nam Ivanovski, Aliti i Bouadla što je prigoda da šansu iskoriste igrači koji su manje igrali. U momčad se vraća oporavljeni Purić- kazao je Željko Kopić i nastavio:
U posljednjih sedam kola svaki naš igrač koji će dobiti prigodu morat će pokazati karakter, dati sve od sebe bez obzira na rezultat, jer to je ulaznica za ostanak u klubu. Neki su igrači do sada ispucali svoje kredite i vidjet ćemo tko će od njih biti u kadru za sljedeću sezonu. Pred Dinamom je u utorak sigurno veći pritisak nego pred nama, ali mi moramo pokazati da mu se možemo ravnopravno suprostaviti i to naravno očekujem – završio je trener našeg kluba.
Tehnički direktor Slavena Belupa Robert Kerovec na pressici je naglasio:
Kao i uvijek utakmica s Modrima je povišenog rizika i zbog toga će na stadionu biti pojačane mjere. Usto, mole se gledatelji da ranije dođu na susret kako bi na vrijeme mogli ući na tribinu. Blagajna na Gradskom stadionu danas će biti otvorena od 14 do 17 sati, dok će se na dan utakmice ulaznice moći kupiti od 15.00 sati – rekao je Kerovec.