S CIBALIOM SE U SUBOTU TAKOĐER OČEKUJE POBJEDA

21.07.2016.


U našem klubu obavljaju se posljednje pripreme uoči subotnjeg susreta drugog kola novog prvenstva s Cibaliom koji će se odigrati u 19 sati na koprivničkom stadionu.

Nitko ne dvoji, da je to za naš klub itekako važna utakmica s kojom bi trebali nastaviti svoju uspješnost nakon  pobjede koju su postigli na startu s Interom iz Zaprešića.

Vinkovčani su povratnici u prvoligaško natjecanje i sigurno se žele iskupiti za poraz od Hajduka na svom stadionu u prvom prvenstvenom kolu, ali na koprivničkom travnjaku nitko ne može računati na uspjeh. Naša je obveza da kod kuće osvojimo što više bodova i mirnije uđemo u nastavak prvenstva. Očekujem još jednu pobjedu s kojom bih obradovali naše vjerne navijače – rekao je lijevi bočni koprivničkog prvoligaša Dino Štiglec.

Utakmicu Slaven Belupo – Cibalia vodit će Marin Vidulin (Kanfanara), dok će njegovi pomoćnici biti Robi Kezele (Rijeka) i Nikola Kečkiš (Virovitica). Četvrti sudac je Tin Krečak (Velika Gorica), a delegat Tomislav Gajić (Kutjevo).

Na koprivničkom stadionu očekuje se veliki posjet gledatelja i navijača Slavena Belupa kao i njihova podrška u ovom vrlo važnom ogledu.