Roy Ferenčina i Arber Hoxha uoči Hajduka

26.10.2023.


Nogometaši Slaven Belupa sutra će od 18 sati u Koprivnici ugostiti splitski Hajduk. Utakmica će se igrati s početkom u 18 sati, a najavili su ju naš trener Roy Ferenčina i ofenzivac Arber Hoxha.

– Želim da se prezentiramo u najboljem mogućem izdanju i da nastavimo s pozitivnim rezultatima. Bit će potrebno imati puno bolju realizaciju u odnosu na prethodne utakmice, a ako tako bude imamo se pravo nadati bodovima – rekao je Ferenčina.

– Čeka nas teška utakmica. Svi znaju tko je Hajduk. Uvijek je veliki motiv igrati protiv takvih momčadi. Bit će pun stadion i ne vidim razlog zašto ne bismo pobijedili. Radili smo odlično ovog tjedna, imamo sedam bodova iz posljednje tri utakmice tako da smo spremni za sutra. Svjestan sam svog zadatka. Kao sva krila i napadači, moram težiti postizanju pogotka, no najbitnije je da kao momčad budemo pravi i ostvarimo rezultat. U prošlom kolu nam je nedostajalo sreće u završnici i tu moramo biti konkretniji. Od dolaska trenera Ferenčine igramo dobar i ofenzivan nogomet i u svakoj utakmici idemo na pobjedu. Što se tiče priča oko mog transfera, u potpunosti sam koncentriran na igre koje pružam na terenu jer mi je Slaven Belupo dao sve. To je način na koji se moram odužiti klubu, a što će biti u zimskom ili ljetnom prijelaznom roku ćemo vidjeti – rekao je Hoxha.

Cijelu najavu pogledajte u videoprilogu.