ROY FERENČINA ĆE U PONEDJELJAK OBAVITI PRVU PROZIVKU FARMACEUTA I KRENUTI SA ZIMSKIM PRIPREMAMA

06.01.2013.


Trener Slavena Belupa Roy Ferenčina zajedno sa svojim suradnicima obavit će u ponedjeljak (7. siječnja) na koprivničkom stadionu prvu prozivku igrača koji će krenuti sa zimskim pripremama.

Na prvom treningu (14 sati) naći će se svi igrači osim Kuprešaka koji je otišao na posudbu u redove drugoligaša Zeline i Abramovića, koji je od prošlog ljeta na posudbi kod drugoligaša Lučko. S pripremama će također krenuti oporavljenici Rak i Kokalović, dok će Batarelo koji je operirao koljeno vježbati po posebnom programu i pod nadzorom fizioterapeuta.
Na prvom prozivu od prinova naći će se Novinić (Lustenau), povratnik iz sinjskog Junaka Maretić, te Herent, Šestak, Marković, Takač i Tucaković iz trećeligaša Koprivnice s kojom naš klub ima potpisan sporazum o suradnji.
Prvi dio priprema obavit će se na gradskom stadionu sve do 23. siječnja kada će farmaceuti krenuti na desetodnevne pripreme u tursku Antalyju.
U sklopu prvog dijela koprivničkih priprema Slaven Belupo će odigrati tri prijateljske utakmice. Prva će biti s Bjelovarom 12. siječnja, druga s ludbreškom Podravinom četiri dana kasnije, a treća s drugoligašem Hrvatskim dragovoljcem 19. siječnja.
U sve tri provjere farmaceuti će biti domaćini, a utakmice će se najvjerojatnije odigrati na terenu s umjetnom travom.
Nakon tri prijateljska ogleda trener Ferenčina zajedno s ostalim članovima stručnog stožera odredit će igrače koji će krenuti na pripreme u Tursku.