ROMAN SOVIĆ VIŠE NIJE SPORTSKI DIREKTOR – UPRAVA KLUBA SMANJILA CIJENE ULAZNICAMA

25.07.2014.


Kasno sinoć završila je prva sjednica nove Uprave našeg kluba na kojoj je donijeto nekoliko vrlo važnih odluka.
U priopćenju koje je danas uručeno koprivničkim novinarima dosadašnji sportski direktor Roman Sović, koji je u klubu proveo punih13 godina podnio je ostavku koju je Uprava prihvatila i za v. d. sportskog direktora imenovala Josipa Omrčena-Čeku. Umjesto Pave Crnca koji je napustio klub za novog v. d. direktora Koprivničke škole nogometa imenovan je Goran Mikolaj.
U znak zahvale na doprinosu i postignutim povijesnim rezultatima Uprava kluba, kako je na skupštini i najavio njen novi predsjednik Hrvoje Kolarić predložila je osnivanje Odbora počasnih članova kluba u koji su imenovani: Nikola Felak, Marija Bareza, Josip Friščić, Branko Pleše, Mijo Bardek i Valent Vrhovski.
Također odlukom Uprave cijene godišnjih ulaznica bit će u novom prvenstvu niže čak za 50 posto, tako da će se ulaznice za utakmice od 4. kola moći kupiti po 15 i 20 kuna.
Cijena godišnjih ulaznica za natkriveni dio tribine iznosit će 350,00, a djeca do 18 godina i umirovljenici izdvojit će 260,00 kuna. Članove kluba godišnja ulaznica stajat će 315,00 kuna.
Cijena godišnjih ulaznica za nenatkriveni dio tribine iznosit će 250,00 kuna, za umirovljenike i djecu 185,00, a članove kluba 225,00 kuna.
Svima onima koji su pojedinačno kupili ulaznice po starim cijenama klub će refundirati razliku – poručuje Hrvoje Kolarić novi predsjednik Slavena Belupa i dodaje da je ova odluka o nižim cijenama donijeta kako bi navijačima bilo što dostupnije doći na utakmicu kluba koji vole – rekao je između ostalog novi predsjednik.