Roei Gordana u idealnoj momčadi 16. kola Hrvatski Telekom Prve lige

04.12.2018.


Roei Gordana golom i igrom na gostovanju kod Lokomotive u Zagrebu prošlog petka zaradio je mjesto u idealnih 11 16. kola Hrvatski Telekom Prve Lige, u izboru dnevnog lista Sportske novosti. Podsjetimo, naša momčad remizirala je rezultatom 1:1, a jedini pogodak za Slaven postigao je Izraelac u 50. minuti kada je realizirao jedanaesterac.

Veznjak je za svoju igru u Zagrebu zaradio 12 bodova. Nakon 15. kola, što se naše momčadi tiče, Gordana ima 27 bodova, Marković ima 20, Bogojević 15, Mendy 10, Lima 5, a Šarlija 4. Prvi u ukupnom poretku je Goričin Atiemwen s 95 bodova.

– Odličan je osjećaj biti u idealnoj momčadi kola, ali ostaje žal što nismo osvojili sva tri boda, iako smo bili na korak od tog cilja. U svakoj utakmici pokušavam dati sve od sebe kako bi momčad igrala što bolje, a hoću li biti u najboljih 11 ili ne je najmanje bitno. Već u subotu smo se okrenuli sutrašnjem gostovanju kod Dinama. Uvijek nas takve utakmice vesele i sigurno se nećemo predati bez velike borbe. S novim trenerom, kojeg respektiramo, došla je i nova atmosfera. Svi se odlično osjećamo i na svakom se treningu svaki igrač pokušava nametnuti radom i zalaganjem – rekao je Roei Goradana.