Robert Mudražija novi je igrač Slaven Belupa

07.09.2022.


Robert Mudražija novi je igrač Slaven Belupa. Veznjak rođen 5. svibnja 1997. priključio se danas našoj momčadi te je odradio prvi trening pod vodstvom trenera Zorana Zekić. Mudražija je potpisao dvogodišnji ugovor uz mogućnost produženja za još jednu dodatnu godinu, a pravo nastupa imat će već od utakmice s Istrom 1961 u nedjelju.

U svojoj je karijeri branio boje Zagreb, Osijeka i Rijeke, danskog Copenhagena, slovenske Olimpije i austrijskog Lieferinga. Valja istaknuti i da je upisao tri nastupa za mlade reprezentacije Hrvatske te 15 nastupa u europskim natjecanjima.

– O Slaven Belupu, manje-više, znam sve. Klub koji je stabilan, igra dugi niz godina u najvišem rangu hrvatskog nogometa i mjesto je na kojem možeš biti koncentriran na nogomet. Na moj dolazak u Slaven Belupo veliki utjecaj je imao trener Zoran Zekić s kojim sam već surađivao u Osijeku gdje smo imali odlične rezultate i veselim se što ćemo opet zajedno raditi. Osobno, želim skupiti što više minuta, vratiti se u pravu formu, a što se tiče momčadi, samo nastaviti u ovom ritmu u kojem smo krenuli. U svlačionici imamo pravi spoj iskustva i mladosti i vjerujem da možemo biti dobri ove sezone – rekao je Mudražija po potpisu ugovora.

Dobro došao Roberte i sretno!