Robert Markulin novi je predsjednik Nogometnog kluba Slaven Belupo

30.06.2022.


Na današnjoj sjednici izborne Skupštine Nogometnog kluba Slaven Belupo novim predsjednikom našeg kluba imenovan je gospodin Robert Markulin. Bivši igrač i direktor Slaven Belupa te član Uprave našeg kluba na mjestu prvog čovjeka Slaven Belupa zamijenit će gospodina Hrvoja Kolarića koji je ovu dužnost obavljao od 2014. godine. Sada već novi predsjednik nije zaboravio izraziti veliku zahvalnost gospodinu Kolariću na otvorenom i transparentnom radu u klubu u posljednjih osam godina te mu je u znak zahvalnosti predao prigodni poklon.

– Hvala Hrvoju za sve što je učinio za naš klub. Surađivali smo dugi niz godina i imam samo riječi hvale. Predan, stručan, transparentan i inovativan. Družit ćemo se i dalje na našem stadionu, u to sam uvjeren – rekao je Markulin.

Lijepim riječima se od kluba oprostio gospodin Kolarić.

– Proletjelo je osam godina. Bilo je i uspona i padova, ali ja ću pamtiti samo sretne trenutke. Svima se zahvaljujem na suradnji i podršci. Mogu se zadovoljno okrenuti i pogledati sve što smo napravili u moja dva mandata. Naravno, uvijek se može više, ali radio sam sa srcem i to je ono na što ću biti ponosan. Klub ostavljam u rukama čovjeka koji voli Slaven Belupo i koji će ga još brže i jače gurati prema naprijed. Želim sreću gospodinu Markulinu kao novom predsjedniku i želim sreću mom klubu u budućnosti. Naravno, vidimo se na tribinama – rekao je Kolarić.

Valja istaknuti da su sve odluke na današnjoj sjednici donesene jednoglasno. Prihvaćeno je izvješće o radu i financijsko izvješće za 2021. te je na prijedlog Predsjednika kluba odabrana nova Uprava Slaven Belupa koju će činiti: Robert Markulin, Marinko Beljo, Goran Međurečan, Renato Radić, Krunoslav Kunštić, Davor Gečić, Darko Martinušić, Darko Bodulica, Krešimir Habijanec, Ratimir Ljubić, Josip Sulimanec, Dejan Šomoci, Josip Pobi i Mario Tomiša. Također, odabran je i novi Nadzorni odbor kluba kojeg će činiti: Zoran Gošek, Sanda Mikačić, Tamara Bali, Antun Havaić i Franjo Kolar. Mandat članova Uprave i Nadzornog odbora traje četiri naredne godine.

Predsjednik Slaven Belupa Robert Markulin istaknuo je kako je ispred svih u klubu veliki posao. Od trenera i igrača na terenu do svih zaposlenika. Prvi intervju našeg novog predsjednika pogledajte u videoprilogu.

– U Slaven Belupu sam 50 godina, nogomet je moj život i mogu samo obećati da ću biti u potpunosti predan klubu i da ću zajedno s Upravom raditi na tome da klub napreduje još bolje i brže – zaključio je Markulin.

Predsjedniče, čestitamo i sretno!