ROBERT KEROVEC USPJEŠNO ZAVRŠIO PROGRAM UEFE “CERTIFICATE IN FOOTBALL MANAGEMENT”

25.05.2015.


U Nogometnoj akademiji HNS-a u Sesvetama svoj posljednji seminar, ispite i svečanu promociju imala je druga generacija polaznika obrazovnog programa UEFE “CertificateinFootball Management”.
Prvi polaznik s područja Regije sjever i Nogometnog saveza Koprivničko-križevačke županije koji je s uspjehom završio ovaj edukacijski program UEFE u drugoj generaciji je i Robert Kerovec, tehnički direktor NK Slaven Belupo.
CFM je edukacijski program UEFE s ciljem razvijanja managerskih vještina nogometnih djelatnika u nacionalnim savezima i klubovima, a upravo je Hrvatski nogometni savez s engleskim FA-om bio izabran za pilot-projekt, još prije dvije godine.
Tako se Hrvatski nogometni savez može pohvaliti već drugom generacijom uspješnih polaznika koji su dobili certifikate Sveučilišta u Lausannei (IDHEAP), što je kulminacija jednogodišnjeg programa koji obrađuje ključne teme u području upravljanja u nogometnim organizacijama.
Program se sastoji od tri seminara uživo te šest on-line modula (e-learning), a obuhvaća teme strategije i strateškog upravljanja, operativnog upravljanja, organizacije značajnih događaja, marketinga i sponzorstava, te unutarnjih i vanjskih komunikacija završnog rada svakog polaznika i ispita.
Uz djelatnike Hrvatskog nogometnog saveza (županijskih saveza i hrvatskih klubova), u ovoj generaciji polaznika sudjelovali su i nogometni djelatnici iz Bugarske, BiH, Grčke, Slovenije i Makedonije.