RIJEKA JE SNAŽNA I OČEKUJE NAS TEŠKA UTAKMICA – ISTIČE ŽELJKO KOPIĆ

26.08.2016.


Nakon nesretno izgubljenog susreta u prošlom kolu s Osijekom u subotu se pred našim klubom nalazi vrlo teško gostovanje na Rujevici kod Rijeke, koja zajedno s Dinamom dijeli vodeće mjesto na ljestvici.
Riječni su za nas u ovom trenutku jedan od najtežih suparnika i svjestan sam što to znači. Nakon ispadanja iz europskog natjecanja naši domaćini potpuno su koncentrirani na prvoligaško prvenstvo u kojem su uz Dinamo najveći kandidati za naslov prvaka. Mi smo analizirali naše propuste s Osijekom i nadam se da smo izvukli jako dobre pouke – istaknuo je na konferenciji za novinare prije odlaska u Rijeku trener Slavena Belupa Željko Kopić i dodao:
Nastojat ćemo taktički i disciplinirano zatvoriti prilaze našim vratima te što bolje kontrolirati igru, jer samo tako možemo se oduprijeti snažnijem suparniku. I dalje nam nedostaju Pokrivač i Međimorec, a početni sastav odredit ću nakon posljednjeg treninga – rekao je između ostalog trener našeg kluba, dok je napadač Mirko Ivanovski naglasio:
Bit će teško, Rijeka je jaka momčad, čeka nas užarena atmosfera ali vjerujem da možemo odigrati puno bolje nego s Osječanima i nadam se da nećemo izgubiti – istaknuo je trenutačno najučinkovitiji igrač našeg kluba.
Utakmicu na Rujevici igra se u 21 sat a vodit će je osječka trojka: Andrej Burilo kao glavni, dok će mu pomoćnici biti Miro Grgić i Marjan Tomas. Četvrti sudac bit će Tihomir Pejin, a delegat Zdenko Blažičević (Gradina).