RIJEČANI SU ZASLUŽENO POBIJEDILI, ALI PRIMILI SMO DVA JEFTINA POGOTKA – KAZAO JE TRENER ŽELJKO KOPIĆ

17.05.2017.


Na konferenciji za novinare nakon utakmice Slaven Belupo – Rijeka trener naše momčadi Željko Kopić nije bio zadovoljan krajnjim ishodom te je rekao:

Nemam zamjerki na pobjedu Riječana i čestitam im na uspjehu, ali primili smo dva jeftina pogotka koja su odlučila susret. U prvom dijelu utakmice nismo bili pravi, previše smo griješili i to nas je stajalo da smo primili oba gola. U drugom poluvremenu bilo je bolje, djelovali smo sigurnije u obrani i žao mi je što tako nismo igrali prvih 45 minuta – kazao je Kopić i nastavio:

Do kraja su ostala još dva kola, malo smo pali u igri, ali vjerujem da ćemo ta dva  susreta odraditi na bolji način nego s Riječanima – istaknuo je trener našeg kluba, dok je gostujući strateg Matjaž Kek naglasio:

Čestitam svojim igračima na zasluženoj pobjedi, jer u Koprivnici nije nikad bilo lako igrati, kao i navijačima na podršci. Nedostaje nam još jedan korak do naslova i vjerujem da ćemo ga napraviti kako očekujemo i doći do prvoligaškog prvaka – zaključio je trener Riječana.