RIJEČANI SU KVALITETNI, ALI IH MOŽEMO IZNENADITI – REKAO JE ŽELJKO KOPIĆ

18.11.2016.


Slaven Belupo će u nedjelju na svom stadionu imati jedan od najtežih jesenskih ispita. U goste mu dolazi vodeća Rijeka koja ima šest bodova prednosti ispred drugoplasiranog Dinama, bez izgubljene utakmice u dosadašnjem prvenstvu.
Usto, Riječani imaju najbolji napad i najbolju obranu lige jer su do sada postigli 33, a primili samo 7 pogodaka.
Jasno da Rijeka u Koprivnicu dolazi kao favorit, čega su i te kako svjesni u našem klubu ali isto tako vjeruju da nisu bez izgleda u igri s trenutačno s najboljim hrvatskim sastavom.
Riječani igraju najkvalitetniji nogomet u našem prvenstvu, ali mi smo spremni za ogled s njima. Prvoligašku stanku iskoristili smo na najbolji način i mislim da nismo bez izgleda. Nadam se pozitivnom rezultatu i nastavku tradicije u susretima s Riječanima na koprivničkom stadionu – istaknuo je na pressici trener naše momčadi Željko Kopić i nastavio:
Pod upitnikom za nastup zbog ozljeda su Barić i Arap, ali imamo izbor igrača koji mogu ostvariti naše namjere. Ako ćemo igrati kao na nekim posljednjim utakmicama možemo iznenaditi Riječane – zaključio je Željko Kopić, dok je vratar Goran Blažević dodao:
Očekujem da se konačno jedna utakmica okrene u našu korist, jer do sada nas sreća nije mazila. Imamo pravo nadati se dobrom rezultatu, motivirani smo za Rijeku i uz našu igru na najvišoj razini možemo do uspjeha. Učinit ćemo sve da ostanemo nepobijeđeni – kazao je između ostalog vratar Slavena Belupa.
Nedjeljna utakmica na koprivničkom stadionu je visokog rizika kako je rekao tehnički direktor Robert Kerovec, a počet će u 17 sati. Vodit će je Andrej Burilo iz Osijeka, dok će pomoćnici biti njegov sugrađanin Dalibor Conjar i Goran Loparac iz Sladojevaca. Četvrti je Dario Bel također iz Osijeka, a delegat Damir Čilić iz Vinkovaca.