RIJEČANI NEMAJU ŠTO TRAŽITI U KOPRIVNICI

03.11.2011.


Osvojeni bodovi u Zadru veliki su poticaj našem klubu u susretu s Rijekom, koja u petak gostuje na koprivničkom stadionu. Nitko ne dvoji, da bi još jedna pobjeda farmaceute uključila izravno u borbu za visoki plasman i bila dobra podloga za još jedan izlazak u Europu.

–       U Zadru smo odigrali jednu od naših najboljih utakmica i nadam se da tako dobra igra neće izostati ni s Riječanima. Imamo prednost domaćeg travnjaka i mislim da možemo do nova tri boda koja bi nam zaista mnogo značila i pokazala, da smo opravdano u vrhu ljestvice – istaknuo je Roy Ferenčina trener Slavena Belupa i naglasio:

–       Nedostajat će nam napadač Tomislav Bušić, jedan od naših najboljih igrača u Zadru, ali se u momčad vraća kapetan Alen Maras s kojim će naša obrana biti još sigurnija. U susretu s Rijekom očekujem podršku naših navijača s tribina, koji su uvijek bili uz nas dok sam još ja igrao i koji su nam uvijek velika podrška za dobru igru. Riječani najavljuju da će od početka krenuti napadački u što previše ne vjerujem, već mislim da će igrati nešto zatvorenije i zbog toga moramo biti oprezni. Imamo samo jednog klasičnog napadača Benka, ali naći ćemo rješenje za našu napadačku igru i pokazati da Riječani u Koprivnici nemaju što tražiti – zaključio je Ferenčina.

Slaven Belupo je u dosadašnjem dijelu prvenstva na koprivničkom stadionu osvojio 16 od mogući 21 bod, ili 76 posto. Svladao je Zagreba, Karlovca, Intera, Varaždina i Šibenika, s Lučkim odigrao neodlučeno, a izgubio samo od Dinama.

Sutrašnju utakmicu koja počinje u 18 sati izravno će prenositi MAX TV, što je prigoda da se u kvalitetu Slavena Belupa i Rijeke uvjere poklonici nogometa širom Hrvatske.