RIJEČANI MORAJU PASTI U KOPRIVNICI!

28.11.2008.


Slaven Belupo u nedjelju (17. kolo) igra na Gradskom stadionu posljednju ovogodišnju utakmicu pred svojim navijačima s Rijekom, jer u zadnjem jesenskom kolu gostuje u Osijeku. Nakon posljednjih loših rezultata: izgubljene utakmice s Varteksom, Zagrebom i dvije s Hajdukom (prvenstvo i kup), Koprivničanci se nalaze pred teškim ispitom, koji jednostavno moraju položiti. Zato u nedjelju farmaceuti moraju pronaći lijek za izlaz iz krize i svojim navijačima pokazati, da je serija loših rezultata ostala iza njih.
U sastavu koprivničkog prvoligaša s Riječanima bit će i bivši igrač kluba s Kvarnera, a sada Slavena Belupa Kristijan Čaval.
– Utakmica s Rijekom za nas je od velike važnosti i moramo učiniti najveće napore da ostvarimo pobjedu. U posljednjim susretima, iako smo ih izgubili nismo igrali loše, ali nažalost nismo bili učinkoviti, jer smo promašili niz stopostotnih prigoda. Vjerujem, da s mojim bivšim klubom neće biti tako i da ćemo konačno osvojiti bodove i na lijep način se oprostiti od naših navijača u ovoj godini – kazao je Kristijan Čaval, koji će najvjerojatnije u nedjeljnoj utakmici nastupiti u veznom redu koprivničkog sastava i dodao:
– Jako smo motivirani za utakmicu s Rijekom u kojoj moramo biti isto tako oprezni, jer Riječani imaju također dobar sastav. Uvjeren sam, da ćemo se nakon utakmice radovati i zadržati visoki plasman na ljestvici – zaključio je Kristijan Čaval.

Koprivnica, Gradski stadion: Slaven Belupo – Rijeka (Prva HNL – 17. kolo).
Nedjelja, 30.11.2008. u 15.30 sati.
Sudac: Domagoj Ljubičić (Osijek). Pomoćnici: Krunoslav Lesanrdić (Nuštar), Hrvoje Menđušić (Zagreb). Četvrti sudac: Andrej Burilo (Osijek). Delegat HNS-a: Franc Božić (Zagreb). Kontrolor suđenja: Darko Cvitković (Zagreb).

KANDIDATI: Pelin, Rodić, Purić, Kokalović, Rogulj, Lapić, Čaval, Maras, Poldrugač, Nicolas, Gregurina, Šafarić, Jajalo, Delić, Vručina, Kresinger, Jurić, Bošnjak.