RESPEKTIRAMO HAJDUK ALI GA SE NE PLAŠIMO I JAKO SMO MOTIVIRANI – KAZAO JE TOMISLAV IVKOVIĆ

28.04.2018.


U sklopu 32. kola hrvatskog prvoligaškog nogometa u nedjelju će se na koprivničkom stadionu sastati Slaven Belupo i splitski Hajduk, trenutačno drugoplasirana momčad prvenstva.
Bit će to susret koji izaziva posebnu pozornost i koji će na tribini Gradskog stadiona sigurno okupiti rekordni broj navijača jednog i drugog kluba.
Respektiramo Splićane, ali ih se ne plašimo i vjerujem da ćemo igrati najbolje što možemo. Vrlo dobro se poznajemo, koliko mi znamo o njima, toliko znaju i oni o nama, no mislim da to i nije posebno važno. Presudit će kvaliteta, individualna i momčadska kao i uvijek – kazao je na pressici trener Slaven Belupa Tomislav Ivković i nastavio:
Jako smo motivirani za ogled s Hajdukom kojeg smo u prošloj utakmici porazili u Splitu, što pokazuje da u našem prvoligaškom prvenstvu nitko nije nepobjediv. Osvojeni bodovi u prošlom kolu u gostima kod Cibalie daju nam pravo na optimizam. Još nisam odlučio u kojem ćemo sastavu istrčati protiv Hajduka i tko će biti na vratima, što ću odlučiti uoči susreta – zaključio je trener našeg kluba.
Nedjeljna utakmica na koprivničkom stadionu igrat će se s početkom u 19 sati, vodit će je Dalibor Mlakar a njegovi pomoćnici bit će Ivica Modrić i Igor Krmar dok je četvrti Fran Jović (svi iz Zagreba). Delegat je Lino Roša (Vodnjan), a kontrolor Božo Mamić (Bjelovar).

Mole se navijači da dođu što prije na utakmicu kako se ne bi stvarale gužve na ulazima, a blagajne za kupnju ulaznica bit će otvorene od 16 sati.