Remi kombinirane momčadi Slaven Belupa i HAŠK-a

20.03.2019.


Nogometaši Slaven Belupa u prijateljskoj su utakmici sa zagrebačkim trećeligašem HAŠK-om remizirali. Na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek Apaš rezultat je bio 0:0. Trener Ivica Sertić pružio je priliku igračima koji su imali manju ili nisu imali minutažu u prvenstvenom susretu prošlog vikenda protiv Lokomotive u Zagrebu, a zaigralo je i nekoliko juniora.

U prvom poluvremenu naša momčad nije uspjela materijalizirati puno bolju igru. Blizu pogotka bili su Mendy, Lima, Mladen, Martinaga i Plantak, ali je mreža gostujućeg vratara ostala mirovati. Rezultat na poluvremenu bio je 0:0. U nastavku susreta gledali smo istu sliku kao i u prvih 45 minuta. Naša je momčad dominirala i stvarala prilike, dok su se igrači HAŠK-a organizirano branili. Unatoč velikom broju naših prilika golove nismo vidjeli.

Naši će nogometaši u petak igrati novu prijateljsku utakmicu. U Koprivnici će ugostiti Krško, desetoplasiranu momčad slovenske Prve lige.

Koprivnica, Gradski stadion Ivan Kušek Apaš – prijateljska utakmica

Slaven Belupo: Kurtanjek – Iharoš, Međimorec, Vrljičak, Martinaga – Plantak, Mlinarić – Mladen, Mendy, Bongongui – Lima. Još su igrali: Menalo, Liklin, Lisjak, Jelić. Trener: Ivica Sertić

NK HAŠK: Spudić – Kondres, Radaš, Miloš, Blaževski – Pierobon, Pizzitola -Bradić, Dianežević – Fulir, Balabanić. Još su igrali: Gorjanec, Ristovski, Matovina, Andrašec, Kos, Vinković, Barišić, Klasan, Vlaško, Kaltak. Trener: Damir Grlić.

Suci: Matočec Dario, Matej Mađarić, Sminderovac Kristijan.

Strijelci: –