RAK, KOKALOVIĆ I GLAVICA BIT ĆE SPREMNI ZA NASTUP S HAJDUKOM

11.02.2013.


Nakon neodlučenog prijateljskog ogleda s austrijskim prvoligašem Sturmom koji je odigran u Grazu, Slaven Belupo je danas nastavio s pripremama za početak proljetnog prvenstva u kojem ga već na startu u subotu na koprivničkom stadionu očekuje susret s Hajdukom.

U puni trenažni proces danas prije podne uključili su se Kokalović, Glavica i Rak koji nisu igrali s Austrijancima i koji bi trebali biti potpuno spremni za utakmicu sa Splićanima.
Ohrabrujuće je to za trenera Ferenčinu koji će na raspolaganju imati širi izbor igrača za početnu jedanaestoricu koja će se suprotstaviti Hajduku i nastojati ostvariti pozitivan rezultat.
Nema dvojbe, da će Kokalović, Glavica i Rak zauzeti svoja mjesta u momčadi koja će njihovim ulaskom sigurno biti znatno snažnija nego na dosadašnjim pripremnim susretima u kojima je farmaceutima nedostajalo niz standardnih igrača.
Po posebnom programu još uvijek rade od ozljeda nedovoljno oporavljeni Gregurina, Šaban, Batarelo i Grgić, dok mladi reprezentativac Dario Čanađija zbog ozljede skočnog zgloba na prijateljskoj utakmici s Francuskom neće biti spreman za nastup najmanje sljedeća tri tjedna.