Pub kviz Superliga pod sponzorstvom Slaven Belupa stigao do kraja

13.12.2022.


Koprivnički Pub kviz općeg znanja Superliga, kojem je glavni sponzor bio Nogometni klub Slaven Belupo, došao je do svog kraja. Nakon tri mjeseca natjecanja između 16 ekipa iz Koprivnice i okolice, ovog vikenda održano je veliko finale u kojem su pobjedu odnijeli “Kraljevi lavova”. Pobjednička ekipa osvojila je pet dresova Slaven Belupa i polugodišnje ulaznice za aktualnu prvenstvenu sezonu, a nagrade su im podijelili naši igrači Mateo Kocijan, Antonio Bosec i Marko Žuljević.

Zanimljivo, pitanje u finalu bilo je koju je momčad i kojim rezultatom pobijedio Slaven Belupo 21. lipnja 1997. godine kako bi ostvario plasman u Prvu HNL. Naravno, odgovor je bio Cibaliju predvođenu Zoranom Zekićem, rezultatom 2:0 u Kranjčevićevoj.

– Hvala Slaven Belupu što nam se pridružio u organizaciji kviza. Mogu samo istaknuti da su sve ekipe poručile da se ovog proljeća vidimo na stadionu na prvenstvenim utakmicama, a na ljeto na europskim utakmicama – poruka je organizatora.

Bilo je zadovoljstvo sudjelovati u Superligi. Čestitamo svim natjecateljima, a posebno pobjednicima te poruka da ćemo učiniti sve da njihove želje pretvorimo u stvarnost.