PRVOLIGAŠKI SUSRET S ISTROM IMA DVOSTRUKI ZNAČAJ

17.02.2015.


U našem klubu nitko ne dvoji da je utakmica 22. prvoligaškog kola s Istrom 1961 u Koprivnici, koja se igra u petak u 18 sati od velikog značaja za koprivničku momčad.

Svjestan je toga i trener Ante Čačić koji je zadovoljan igrom u Kranjčevićevoj i na Poljudu, ali nije zadovoljan krajnjim ishodom:

Izgubili smo obje utakmice minimalnim rezultatom i to u gostima u kojima smo imali više od igre, ali naša prigode nismo realizirali. Koncentracija mojih igrača, posebno u obrani nije bila dobra jer nismo bili dovoljno odlučni uz kardinalne greške. Nismo imali ni dovoljno sportske sreće, kao što je recimo Hajduk imao kod svog drugog pogotka – istaknuo je trener Čačić i nastavio:

Ovo je odlučujući tjedan za našu momčad i ne treba naglašavati da utakmica s Istrom ima dvostruki značaj. Puljani igraju dobro u gostima, pokazali su to u svom prvom nastupu kod Splita gdje su osvojili bod, ali vjerujem da im to u Koprivnici neće uspjeti. Dosta je još bodova u igri do kraja sezone, imamo više utakmica kod kuće nego u gostima i mislim da je to naša prednost. Svjesni smo gdje se nalazimo u ovom trenutku (7. mjesto), moramo zadržati stabilnost i mirnoću i uvjeren sam da neće biti nikakvih problema – zaključio je trener našeg kluba Ante Čačić.