PRVIH DESET DANA FARMACEUTI ĆE SE PRIPREMATI U KOPRIVNICI

07.01.2011.


Danas prije podne nogometaši Slavena Belupa krenuli su sa zimskim pripremama za proljetno prvoligaško prvenstvo. Uz trenera Milu Petkovića, koji je igračima predočio plan priprema, prvoj prozivci bio je nazočan i direktor kluba Robert Markulin koji je na konferenciji za novinare između ostalog rekao:
Svi se nadamo boljim rezultatima od jesenskih i vjerujem da ćemo ih ostvariti. Od igrača iz jesenskog natjecanja nedostajat će nam Mateas Delić, koji je otišao u Južnu Koreju i za kojeg je naš klub dobio novčanu odštetu od 400 tisuća američkih dolara, dok smo sa Tomislavom Labudovićem sporazumno raskinuli ugovor. Na Franju Tepurića više ne računamo, ali za njegov odlazak u drugu sredinu tražimo novčanu odštetu od 120 tisuća eura. Ne pronađe li drugi klub dat ćemo ga na posudbu u sredinu koja će za njega preuzeti sve ugovorne obveze – istaknuo je Robert Markulin, koji je također naglasio da su u tijeku pregovori s gradom Koprivnicom o izgradnji kampa za mlade nogometaše.
Zimskim pripremama koje će se prvih deset dana obaviti u Koprivnici priključila su se i dvojica standardnih prvotimaca, Kaja Rogulj i Drago Papa koji su veći dio jesenskog prvenstva bili ozlijeđeni, te četvorica juniora: Bubnjić, Genk, Atlija, Marković i Kuprešak, dok će se kadet Brlek u trenažni proces uključiti nakon povratka s priprema mlade reprezentacije hrvatske U-17. Na probi u Slavenu Belupu nalazi se i mladi reprezentativac Makedonije 19-to godišnji Aleksandar Pandevski. Zadovolji li svojom kvalitetom trenera Petkovića postoji mogućnost da potpiše ugovor s koprivničkim prvoligašem.
Prvi ovogodišnji trening nogometaši Slavena Belupa održali su na igralištu s umjetnom travom Gradskog stadiona.