PRVA ZIMSKA PROVJERA SA SLOVENSKIM KLUBOM BRINJE U UTORAK (14 SATI)

13.01.2018.


Pod vodstvom trenera Tomislava Ivkovića nogometaši Slavena Belupa svakodnevno vježbaju i pripremaju se za proljetni dio prvenstva.
I danas su trenirali na Gradskom stadionu gdje su uglavnom radili na tjelesnoj pripremi, dok će prvu pripremnu provjeru imati 16. siječnja (utorak) na koprivničkom travnjaku sa slovenskim trećeligašem NK Brinje (14 sati).
Bit će to susret u kojem će se predstaviti novopridošli igrači: Puclin, Kitanovski (Istra), Doležal (Lokomotiva) i nekoliko “klinaca” iz klupske škole nogometa, te naravno imena koja su odradila jesenski dio prvenstva.
Prvi stručnjak kluba Tomislav Ivković vrlo je zadovoljan dosadašnjim dijelom priprema u kojima su po njegovim riječima svi igrači maksimalno vježbali i uvjeren je da će Slaven Belupo u proljetnom dijelu prvenstva igrati zapaženiju ulogu nego u jesenskom.
Kao što je poznato iz kluba su otišli Kristijan Bistrović koji je dogovorno pristupio najboljem ruskom klubu moskovskom CSKA, vratar Goran Blažević i Nikola Pokrivač kojima su istekli ugovori te Vice Kendeš i Bruno Telushi koji nisu zadovoljili “apetite” Slavena Belupa.
Kako zimski prijelazni rok traje do 15. veljače postoji mogućnost da našem klubu pristupi još koje igračko ime, ali isto tako da neki do igrača napuste koprivničku prvoligašku sredinu.