PRVA MOMČAD SLAVENA BELUPA PRIPREMA SE U ANTALYJI

30.01.2007.


Prva momčad Slavena Belupa u nedjelju navečer stigla je u Antalyju, zrakoplovom iz Ljubljane, s presjedanjem u Istanbulu. Po dolasku u Tursku, igrači, stručni stožer i vodstvo kluba smjestili su se u hotelu Kremlin Palace, gdje se na pripremama nalazi još nekoliko europskih nogometnih klubova. Prvi trening odrađen je u ponedjeljak prijepodne na jednom od igrališta Sportskog centra u blizini Antalyje, a lakšu ozljedu doživio je napadač Marijo Dodik, no on će se oporaviti do srijede.

– Zasad je sve u redu, svi igrači osim Dodika su zdravi i izvršavaju sve zadatke. U Antalyji su nas dočekali odlični uvjeti u hotelu i na terenima za trening, a i vrijeme je odlično, pravo proljetno. U četiri pripremne utakmice priliku za igru dobit će svi igrači, a na treninzima ćemo puno raditi s loptom, na usavršavanju igre i taktike – najavio je trener Slavena Belupa Elvis Scoria.

U Turskoj se priprema 24 igrača Slavena Belupa.

VRATARI: Jane Nikoloski, Robert Lisjak, Mihael Remenar. BRANIČI: Petar Bošnjak, Marija Kristić, Ivan Radeljić, Dario Bodrušić, Dalibor Poldrugač, Danijel Radiček, Elvis Kokalović. VEZNI IGRAČI: Dejan Šomoci, Miljenko Mumlek, Željko Sopić, Stjepan Poljak, Tomislav Kelemen, Ivan Elez, Kruno Jambrušić, Srebrenko Posavec, Mateas Delić, Mato Jajalo.
NAPADAČI: Marijo Dodik, Bojan Vručina, Dario Zahora, Krunoslav Prpić.