PROLAZ POTVRDITI POBJEDOM I U ALBANIJI

02.08.2007.


Igrači i vodstvo Slavena Belupa doputovali su u Albaniju u noći s utorka na srijedu, a u četvrtak će u Draču odigrati uzvratnu utakmicu 1. prekola Kupa UEFA s domaćom Teutom. Atmosfera među igračima je dobra, svi su spremni za utakmicu u kojoj će nastojati pobjedom potvrditi prolaz u 2. pretkolo. Za utakmicu konkurira 18 igrača: Iveša, Rodić, Bošnjak, Radeljić, Kristić, Poldrugač, Božac, Radiček, Jurić, Sopić, Posavec, Poljak, Šomoci, Jajalo, Delić, Šehić, Kresinger i Vručina. U Koprivnici su ostali Kokalović, Tepurić i ozlijeđeni Čaval.
– Od igrača ću i u Draču tražiti pobjedu. U utakmicu moramo ući ozbiljno, nikakvo opuštanje nije dozvoljeno unatoč visokom rezultatu iz prve utakmice. Teuta nema što izgubiti i sigurno će od početka krenuti agresivno sa željom za brzim pogotkom, zato moramo biti maksimalo koncentrirani i ne dopustiti nikakvo iznenađenje – rekao je trener naše momčadi Krunoslav Jurčić.
Utakmica Teute i Slavena Belupa započinje u 16,30 sati na stadionu Niko Dovani u Draču. Glavni sudac je Panayiotis Kailis, a pomoćnici Stavros Procopiou, Nicos Platis i Marios Tsaggaris, svi sa Cipra. Naši igrači u Draču neće biti bez podrške, s tribine će ih bodriti nekoliko članova uprave te predstavnika klupskih sponzora.