PRIPREME ZA NEDJELJNU UTAKMICU S VODEĆOM RIJEKOM

14.11.2016.


Nakon što je u subotu zbog kiše i snijega odgođena prijateljska međunarodna utakmica s mađarskim drugoligašem Zalaegerszegom na koprivničkom stadionu, igrači naše momčadi ipak su održali trening nakon kojeg su imali slobodan dan i danas poslijepodne nastavljaju s pripremama za nedjelju utakmicu s Rijekom.
Bit će to još jedan vrlo zahtjevan susret za Slaven Belupo jer su Riječani bez poraza u dosadašnjem prvenstvu vodeći na ljestvici sa šest bodova više od drugoplasiranog Dinama.
Iako su gosti favoriti igrači i stručni stožer našeg kluba vjeruju da mogu ostati nepobijeđeni na svom stadionu i pokazati da igraju kvalitetan nogomet.
Za momčad s Rijekom najvjerojatnije neće kandidirati Gordan Barić koji je ozlijeđen u prošlom kolu u Osijeku, dok će ostali standardni igrači biti spremni za nastup. U sastavu Rijeke neće biti Mišić i Ristovski zbog tri javne opomene.
Utakmica s Rijekom počet će u 17 sati a u ovom dijelu Hrvatske izaziva posebnu pozornost tako da se na koprivničkom stadionu očekuje veliki broj gledatelja i naravno navijača Slavena Belupa.