PRIPREME U KOPRIVNICI, MEDULINU I ANTALYJI

08.01.2010.


Nogometaši Slavena Belupa okupit će se u ponedjeljak 11. siječnja na Gradskom stadionu (9 sati), održati sastanak i obaviti prvi ovogodišnji trening. Na prvom prozivu treneru Zlatku Daliću naći će se igrači s kojima će krenuti u proljetno prvenstvo u kojem Farmaceuti žele izboriti još jedan izlazak u Europu.
Poznat je i kompletan program zimskim priprema, koje će se obaviti u Koprivnici, Medulinu i turskoj Antalyji.
Nakon jednotjednih priprema na Gradskom stadionu i u sportskoj dvorani, Slaven Belupo 17. siječnja odlazi u Medulin gdje će boraviti do 23. siječnja i odigrati prijateljske utakmice sa Šibenikom (19. siječnja) i dva dana kasnije sa slovenskim prvoligašem Rudarom iz Velenja. Nakon povratka u Koprivnicu slijede utakmice s Vrbovcem (26. siječnja) i Zelinom (28. siječnja) u gostima ako to dozvole vremenske prilike, a 29. siječnja farmaceuti odlaze u Antalyju gdje su u planu četiri prijateljska ogleda s klubovima koji se također nalaze na pripremama u Turskoj. Prvi bi Slaven Belupo trebao imati 31. siječnja s mađarskim Vasasom, dok su dogovoreni susreti s Dinamom iz Bukurešta (2. veljače) i kineskim Shandong Lunengom (4. veljače) kojeg vodi trener Branko Ivanković, čiji je pomoćnik Rajko Magić donedavno sportski direktor Slavena Belupa.
Posljednju provjeru na pripremama u Turskoj koprivnički prvoligaš imat će 6. veljače, a suparnik će biti poznat prije odlaska u Antalyju iz koje se Farmaceuti vraćaju 7. veljače i nastavljaju s pripremama za proljetno prvoligaško prvenstvo. Nakon povratka u Koprivnicu Slaven Belupo će igrati s drugoligašem Vinogradarom u Mladini (10. veljače), a tri dana kasnije gostovat će kod vodećeg slovenskog prvoligaša Maribora, što će mu biti generalna proba prije početka proljetnog prvenstva i gostovanja kod Hajduka.