PRIPREME PROVODIMO PREMA PREDVIĐENOM PLANU – KAZAO JE ŽELJKO KOPIĆ

08.01.2016.


Igrači Slavena Belupa pod vodstvom trenera Željka Kopića i njegovih suradnika marljivo provode prvi dio pripreme za proljetni dio prvenstva uz treninge u teretani, na bazenu Cerine te igralištu s umjetnom travom na Gradskom stadionu koje je očišćeno od snijega.
Sve ide prema predviđenom planu, danas ćemo imati dva treninga u subotu jedan a u nedjelju će biti slobodan dan. Od ponedjeljka opet krećemo s dva treninga dnevno dok u četvrtak (14. siječnja) odlazimo na desetodnevne pripreme u Medulin gdje ćemo odigrati prve prijateljske utakmice, odnosno sudjelovati na vrlo jakom međunarodnom turniru. Na medulinske pripreme ići će samo igrači s kojima računamo za proljetni dio prvenstva. Siguran sam da ćemo do odlaska u Medulin uspjeti odraditi sve što smo planirali – kazao je trener našeg kluba Željko Kopić i nastavio:
Za sada nema ozlijeđenih niti nekih zvučnijih prinova što ne znači da ih neće biti za nekoliko dana. U klubu se radi na tome i nadam se da ćemo dovesti igrače koji će imati kvalitetu koja nam je potrebna. Svakako da nas najviše zanimaju igrači koji mogu uspješno igrati u obrani, odnosno na stoperskim mjestima. Kao što je poznato napustili su nas Mikulić, Potokar i Galović koji se nakon posudbe vratio u Split i koji će nam najviše nedostajati, jer sam njegovom igrom bio jako zadovoljan – rekao je Željko Kopić.