PRIOPĆENJE NK SLAVEN BELUPO

24.05.2007.


Za uzvratnu utakmicu finala Hrvatskog nogometnog kupa 26. svibnja 2007. na Gradskom stadionu u Koprivnici vlada veliki interes navijača iz Koprivnice i svih ostalih dijelova Hrvatske.

Zbog malog kapaciteta stadiona 3.200 mjesta na Zapadnoj tribini, postavljaju se i dvije montažne tribine sjeverna za domaće navijače 1.040 mjesta i južna za gostujuće navijače 600 mjesta. Navijači koji su se pribilježili do petka mogu si kupiti ulaznice u Klubu, a veći dio ulaznica kupili su i glavni sponzori kluba.

Ulaznice za sve tribine su rasprodane i više ih nema. Neće ih biti u prodaji ni na dan utakmice. NK Dinamu je dostavljeno 600 ulaznica za južnu tribinu za Bad Blue Boyse, a svi ostali koji nemaju ulaznicu neće je moći kupiti. Prilikom dolaska biti će i rigorozne policijske kontrole navijača pa klub sugerira iz sigurnosnih razloga svim navijačima koji nemaju ulaznicu da ne dolaze u Koprivnicu i na stadion jer ne mogu kupiti ulaznice niti ući na stadion.

Upravo zbog tako velikog interesa domaćih navijača na Zrinskom trgu u Koprivnici za sve one koji nisu uspjeli kupiti ulaznice bit će postavljen veliki ekran za praćenje direktnog prijenosa utakmice, te organiziran zabavni program, nagradne igre i druga događanja, a voditelj će biti popularni Drele.

Program na trgu zapoćinje u 17.30 sati uz nagradne igre za posjetitelje (videoigrice, vođenje lopte između čunjeva, precizno gađanje loptom u gol …). Glavne nagrade su ulaznice za utakmicu (10 komada). U 18 sati na Trgu nastupa zabavni band Žiga i bandisti, a nakon utakmice dogovoren je nastup Soul Fingersa.

Na stadionu će na istočnoj strani biti postavljen videozid na kojem će se prije utakmice prikazivati golovi iz stogodišnje povijesti kluba, te snimke golova iz aktualne utakmice. Gradska limena glazba izvodit će himnu na stadionu, a plesne točke će održati koprivničke mažoretkinje i koprivnička plesna skupina Jump. Nastupit će i žongleri s loptom, a nakon podjele medalja i pehara predviđen je i vatromet na stadionu.