PRIJATELJSKE UTAKMICE S BAČKOM I GORICOM ODREĐUJU SASTAV ZA PRVENSTVENI OGLED S DINAMOM

09.02.2017.


Do starta proljetnog prvoligaškog prvenstva ostalo je još osam dana u kojima će Slaven Belupo uz svakodnevne treninge imati još dvije “test” utakmica na kojima će trener Željko Kopić iskristalizirati momčad s kojom će istrčati na maksimirski travnjak (18. veljače – 17 sati) u ogledu s Dinamom.
Pretposljednju provjeru nakon šest prijateljskih ogleda imat će u petak (14 sati) na koprivničkom glavnom travnjaku ako to dozvole vremenske prilike,u kojoj će se suprostaviti Bačkoj iz Bačke Palanke, članu Prve srpske lige. Ako će vremenski uvjeti biti nepovoljni utakmica će se igrati u isto vrijeme na igralištu s umjetnom travom.
Posljednju pripremnu utakmicu koja će u konačnici odrediti sastav s Dinamom, Slaven Belupo će igrati u subotu u Brežicama sa slovenskim prvoligašem Goricom, također u 14 sati.
Za očekivati je da će naši igrači u obje utakmice pokazati u kakvoj su formi i koliko su iskoristili zimsko pripremno razdoblje.
Podsjećamo da je naša momčad u završnici jesenske sezone igrala odlično, postigla četiri uzastopne pobjede i proljetni nastavak dočekuje sa sedam bodova prednosti ispred najbližih pratitelja – Lokomotive i zaprešićkog Intera.