PRIJATELJSKE UTAKMICE Pioniri i kadeti uvjerljivi na gostovanju kod Hrvatskog Dragovoljca, juniori odmjerili snage sa seniorima Koprivnice

20.08.2018.


Mladi nogometaši Slaven Belupa, stariji pioniri, kadeti i juniori, i dalje se vrijedno pripremaju za nadolazeća prvenstva, a ovog vikenda odigrali su zanimljive prijateljske utakmice. Pioniri i kadeti gostovali su u Zagrebu kod vršnjaka Hrvatskog Dragovoljca te su upisali uvjerljive pobjede identičnim rezultatom. Obje momčadi slavile su s 0:3. Za starije pionire precizni su bili dva puta Ivančić i jednom Sinjerac, dok su za kadete zabijali dva puta Grubešić i jednom Ognjenović.

Juniori su pak snage odmjerili sa seniorima Koprivnice. U utakmici igranoj u Kunovcu, upisali su poraz rezultatom 3:1, a jedini pogodak za našu momčad postigao je Mlinarić. Bile su to ‘generalke’ za sve tri momčadi. Naime, stariji pioniri i kadeti će već ovog četvrtka gostovati kod Rijeke u prvom kolu Prve hrvatske nogometne lige. Juniori će također gostovati u Rijeci, ali će se njihova utakmica igrati u subotu.

SASTAV ST. PIONIRA: Udovičić, Jakupanec, Pavić, Petika, Erdelji, Žuškin, Bošnjak, Blažek, Peršinović, Ivančić, Stanić. Još su igrali: Celiščak, Lukunić, Sinjerec, Sović, Geci, Gašparić. Trener: Želimir Mešnjak.

SASTAV KADETA: Kratzl, Nikić, Štajerec, Ganžulić, Tumpić, Perić, Marijanović, Ognjenović, Vuić, Harači, Grubešić. Još su igrali: Domović, Jendrić, Tomić, Tolić, Štefanec, Mađarić, Mikulić, Županić, Matoničkin. Trener: Dalibor Gorupić.

SASTAV JUNIORA: Šugić, Liklin, Jakupak, Krištofić, Lisjak, Varović, Mlinarić, Vuić, Sinjaković. Resler, Brković. Još su igrali: Topolnjak, Kranclbinder, Delić, Štritar, Janeš, Kožarić. Trener: Ivica Sertić.