PRIJATELJSKE UTAKMICE DO NASTAVKA PRVENSTVA

24.01.2011.


Nakon provjernih utakmica s Rijekom i Omišljem, Slaven Belupo je nastavio s pripremama na Krku i u srijedu će se odigrati još jedan prijateljski susret. Suparnik će mu biti domaći trećeligaš Krk s kojim će trener Petković prigodu za igru dati igračima koji konkuriraju za najbolji sastav.
Dan kasnije farmaceuti se vraćaju u Koprivnicu gdje će nastaviti s treninzima do 30. siječnja kada odlaze na desetodnevne pripreme u Medulin, gdje će odigrati pet prijateljskih utakmica.
Prvi ogled će imati 1. veljače sa slovenskim prvoligašem Rudarom iz Velenja, dok će se dva dana kasnije sastati sa sarajevskim Željezničarom. Farmaceuti će 5. veljače u Medulinu igrati s Budućnosti iz Banovića, a 7. veljače s hrvatskim trećeligašem Pulom. Posljednju prijateljsku provjeru na pripremama u Medulinu Slaven Belupo će imati sa srpskim prvoligašem Spartakom iz Subotice. Sve utakmice u Medulinu će početi u 14.30 sati.
Nakon povratka iz Medulina, Slaven Belupo će 12. veljače gostovati u Lendavi gdje će se sastati sa slovenskim prvoligašem Naftom (14 sati), dok će generalnu probu prije početka proljetnog prvenstva imati 19. veljače na koprivničkom stadionu s Interom iz Zaprešića u 15 sati.