Prijateljska utakmica Slaven Belupa i Hrvatskog dragovoljca

14.02.2023.


Nogometaši Slaven Belupa, igrači koji su imali manju minutažu ili je nisu imali u prvenstvenim utakmicama te nekolicina juniora, odigrali su prijateljsku utakmicu na pomoćnom terenu Gradskog stadiona Ivan Kušek – Apaš s Hrvatskim dragovoljcem. Rezultat nakon 90 minuta bio je 2:2.

Naša je momčad u prvom poluvremenu vodila rezultatom 2:0, a oba pogotka postigao je Turanjanin. Prvi u 4., a drugi u 22. minuti. U nastavku susreta Hrvatski dragovoljac je došao do remija. Pogotke za remi postigli su Amoateng i Jukić u samoj završnici utakmice, točnije u 81. i 87. minuti. Valja istaknuti da je naša momčad posljednjih 20 minuta igrala s igračem manje nakon što se ozlijedio Trshani kojem želimo brz oporavak.

Slaven Belupo: Marković, Turanjanin, Martinaga, Bašić, Žuljević, Mihalić, Hlevnjak, Christopoulos, Bosec, Boras, Krstanović. Još su igrali: Sušak, Jagušić, Trshani, Krušelj, Mioč, Mrdaković, Riđan, Herceg, Mendelski.

Hrvatski dragovoljac: Marić, Islamović, Išlić, Šutalo, Vinogradarac, Žutić, Markovina, Čavar, Marić, Perić, Zdunić. Još su igrali: Debijađi, Pistelli, Veljača, Jukić, Čabrajić, Kobetić, Janković, Seth, Pobi, Bilić.