PREDSTAVLJENA POJAČANJA SLAVENA BELUPA ZA NOVU SEZONU

17.06.2011.


Danas su koprivničkim novinarima u Plavom salonu Slavena Belupa predstavljena pojačanja farmaceuta za sljedeću prvoligašku sezonu, Josip Brezovec (25) i Borislav Pilipović (27).
Uz nazočnost budućeg direktora kluba Zvonimira Šimunovića, sportskog direktora Romana Sovića i tehničkog direktora Roberta Kerovca, novinari su postavljali pitanja obojici igrača koji su istaknuli veliko zadovoljstvo što su došli u redove koprivničkog prvoligaša.
Nisam očekivao da je Slaven Belupo tako organizirani klub i moji prvi dojmovi su sjajni. Na treninzima se radi sustavno i mogu reći da sam nakon Dinama odabrao pravu sredinu. Nadam se, da ćemo nakon sljedeće sezone izboriti nastup u Europi – kazao je Josip Brezovec, dok je Borislav Pilipović dodao:
Nakon samo nekoliko treninga uvjerio sam se da je Slaven Belupo veliki klub za Karlovac u kojem sam do sada nastupao i da su farmaceuti posloženi na svim razinama. Očekujem, da ću opravdati svoj dolazak te izboriti mjesto u najboljem sastavu – završio je Pilipović.
Na pitanja novinara odgovarao je i budući direktor kluba Zvonimir Šimunović, koji je između ostalog naglasio da postoji mogućnost angažiranja još kojeg igrača za novu sezonu, ali isto tako i mogućnost sporazumnog razlaza s igračima koji neće ispuniti zahtjeve trenera Ferenčine u pripremnom razdoblju.