PREDSTAVLJEN NOVI IGRAČ IGOR JUGOVIĆ I U SUSRETU S INTEROM OČEKUJEMO SVA TRI BODA

22.02.2013.


Danas je u Plavom salonu našega kluba održana konferencija za medije uoči sutrašnje prvoligaške utakmice 21. kola između Slavena Belupa i Intera iz Zaprešića, dozvole li to vremenske ne (prilike) na kojoj su uz direktora Zvonimira Šimunovića i tehničkog direktora Roberta Kerovca bili nazočni trener Roy Ferenčina i novi igrač farmaceuta Igor Jugović (24), koji je prošle jeseni nastupao za Istru 1961.

Vrlo brzo sam se dogovorio s koprivničkim prvoligašem o dolasku u njegovu sredinu. Slaven Belupo se već nekoliko godina nalazi u samom vrhu hrvatskog prvoligaškog nogometa, ima niz europskih nastupa i mislim da sam odabrao pravi klub – kazao je Igor Jugović koji je ponikao u prvoligašu Zagrebu, odigrao 30 utakmica za mlade selekcije Hrvatske (U-16 i U-19), te jedno vrijeme nastupao za kazahstanskog Irtysha i dodao:
Igram zadnjeg veznog, imam mirnoću i agresivnost i mislim da ću osvježiti srednji red Slavena Belupa u kojem trenutačno nedostaje nekoliko ozlijeđenih igrača. Kad je riječ o utakmici s Interom onda želim naglasiti da očekujem osvajanje bodova s kojima bi moj novi klub opet stekao velike izglede za plasman u samom prvoligaškom vrhu – zaključio je Igor Jugović koji je ujedno i predstavljen koprivničkim novinarima, dok je trener Slavena Belupa Roy Ferenčina dodao:
Nema dvojbe, da trebamo igrati bolje nego s Hajdukom ako želimo, a zaista želimo pobjedu. Teren će biti sigurno težak za igru, ali uz maksimalni pristup bodovi moraju ostati u Koprivnici. Nedostajat će nam Bubnjić koji je zbog prekršaja na susretu sa Splićanima dobio dvije utakmice zabrane igranja, no tu su naši novi igrači koji će krenuti u početnom sastavu – Jugović i Novinić i prvi put se predstaviti u prvenstvenoj utakmici našim navijačima – završio je trener Ferenčina.
Prema riječima tehničkog direktora Roberta Kerovca bude li novog snijega klub će u subotu prije podne organizirati čišćenje travnjaka i nastojati ga osposobiti za utakmicu koja je zakazana za 15 sati. Hoće li travnjak na Gradskom stadionu biti spreman za igru, ili će se utakmica odgoditi za nedjelju, odnosno srijedu, odlučit će glavni sudac Marijo Strahonja iz Zagreba i delegat susreta Ivan Jurina iz Zaboka.