PREDSTAVLJEN DARIO ZAHORA

08.01.2007.


U Plavom salonu Gradskog stadiona u Koprivnici u ponedjeljak je novinarima predstavljen Dario Zahora, 24-godišnji napadač Dinama koji će u proljetnom dijelu sezone kao igrač na posudbi nastupati za Slaven Belupo. Zahora je za Dinamo u nepune četiri sezone postigao 39 pogodaka u Prvoj HNL, dok je za Koper u jesenskoj polusezoni postigao 9 pogodaka u prvenstvu Slovenije. Za reprezentacije Hrvatske od U-17 do U-21 naraštaja nastupio je 50 puta i postigao 10 pogodaka.

– Vrlo nam je drago što nam je pristupio Dario Zahora, jedan od igrača s najboljom statistikom koji su ikad stigli u Slaven Belupo, i smatramo da će nam biti značajno pojačanje u drugom dijelu prvenstva.
Vjerujem da će uz podršku svih nas napraviti novi iskorak koji će biti od koristi njegovoj karijeri i uspjesima našega kluba – rekao je direktor Slavena Belupa Robert Markulin.

– Zahvaljujem direktoru Makrulinu s kojim sam brzo postigao dogovor, sretan sam i zadovoljan što sam za novu sredinu odabrao upravo Slaven Belupo. Želim pomoći i klubu i sebi, i vjerujem da će korist biti obostrana – izjavio je Dario Zahora uoči prvog treninga s novim suigračima.

Zadovoljstvo angažmanom kvalitetnog napadača izrazio je i trener naše momčadi Elvis Scoria.