PREDSJEDNIK BIONDIĆ: UPRAVA STOJI IZA TRENERA JURČIĆA

04.04.2008.


U Plavom salonu Gradskog stadiona u Koprivnici u petak je održana konferencija za novinare na kojoj su govorili predsjednik Slavena Belupa Stanislav Biondić, zamjenik predsjednika kluba Damir Felak, trener prve momčadi Krunoslav Jurčić i tehnički direktor Robert Kerovec.

– Trener Krunoslav Jurčić ostaje s ekipom do kraja sezone i ima podršku svih nas, cijela Uprava stoji uz njega s ciljem da Slaven Belupo u ovoj sezoni ostvari do sad najbolji rezultat. Prethodnih dana tenzije su bile malo povišene, ali mala neslaganja ne trebaju nas dovesti do radikalnih postupanja. Svi zajedno imamo dobre namjere, želimo do što boljeg rezultata – izjavio je predsjednik Stanislav Biondić.
– Ja sam maksimalno koncentriran na završnicu sezone, a to ću prenijeti i na svoje igrače sa željom da napravimo što bolji rezultat – rekao je trener Krunoslav Jurčić.
– Na početku sezone kao cilj smo postavili plasman od 5. do 8. mjesta, ali smo rekli da ćemo takav cilj korigirati ako se ukaže mogućnost i potreba. Zato je sada cilj plasman u Kup UEFA, ali pritom nije riječ o imperativu. Vjerujemo da je cilj realan i da ga možemo ostvariti – izjavio je zamjenik predsjednika Damir Felak.
– Klub je za sljedeću sezonu dobio licencu za nastup u Hrvatskoj nogometnoj ligi i Kupu UEFA. Gradski stadion u Koprivnici svrstan je u drugu kategoriju stadiona, na kojima se mogu odigravati utakmice Intertoto kupa i pretkola Kupa UEFA, pod uvjetom da se obnovi glavni travnjak. Stoga ćemo po završetku prvenstva pristupiti rekonstrukciji glavnog terena na Gradskom stadionu – najavio je tehnički direktor Slavena Belupa Robert Kerovec.