POZNATI SU SVI PROTIVNICI FARMACEUTA NA PRIPREMAMA U ANTALYJI

02.01.2013.


Slaven Belupo je obavijestio Hrvatski nogometni savez o odigravanju prijateljskih međunarodnih utakmica koje će igrati na pripremama u Turskoj.

Koprivnički prvoligaš u tursku Antalyju odlazi 23. siječnja i bit će smješten u hotelu Kremlin, gdje je već bravio na prijašnjim zimskim pripremama.
Prvu utakmicu igrat će već drugog dana, 24. siječnja s ruskim prvoligašem Krilja Sovjetov, dok će se 26. siječnja sastati s rumunjskim prvoligašem Petrolul.
Samo dva dana kasnije farmaceutima će suparnik biti Simruq iz Azerbeđana, prvoligaš ove zemlje, dok će posljednju provjeru na turskim pripremama naš klub imati 30. siječnja s poljskim Pogonom.
Naši protivnici u Antalyji su vrlo kvalitetni i mislim da ćemo se dobro pripremiti za nastavak priprema koje ćemo nakon povratka iz Turske nastaviti u Koprivnici – kratko je kazao sportski direktor Slavena Belupa Roman Sović i dodao:
S pripremama za proljetni dio prvenstva krenut ćemo 7. siječnja (ponedjeljak) na Gradskom stadionu, a prvu prozivku trener Ferenčina imat će u 14 sati.